fbpx

ADHD-liitto neuvottelee jäsenilleen vaihtuvia jäsenetuja eri toimijoiden kanssa. Täältä voit lukea aina ajantasaiset tiedot juuri nyt voimassa olevista jäseneduista.

Elli Early Learning Oy

tarjoaa valmiiksi mietittyjä ratkaisuja ja välineitä oppimisen tueksi. Oikeilla välineillä kaikki oppivat ja oppiminen on hauskaa! Myymälä Helsingin Kalasatamassa avoinna ma–pe klo 9–17 ja verkkokauppa osoitteessa ellinkauppa.fi.

Tuotteista 6 %:n alennus (ei koske kumppanituotteita) ADHD-liiton jäsenyhdistyksiin kuuluville 31.12.2023 saakka. Alennuksen saat lisäämällä verkkokaupassa kampanjakoodin ”oivalla”. Verkkokaupasta löytyy hakusanalla ”adhd” apuvälineitä adhd-oireisille.

Aistipuu

Verkkokauppa jokaiselle erityiselle lapselle.

Aistipuu tarjoaa keskittymistä tukevia tuotteita lapsille, tunnetaitomateriaaleja koko perheen yhteisiin hetkiin sekä kotimaisen valmistajan laadukkaita painopeittoja, -leluja ja -tyynyjä.
Meiltä myös erityislasten vaatteet!

Koodilla aistiad23 saat -15% valittujen tuotteiden yhteishinnasta. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Seuraa meitä instagram.com/aistipuu

Tervetuloa ostoksille.

Lelutivoli.fi

Lelutivoli.fi on kotimainen verkkokauppa, josta löydät laadukkaita ja opettavaisia leluja ja pelejä lapsille. Ajatuksemme tuotteiden takana on, että oppiminen on hauskaa ja oppiminen tapahtuu leikin kautta. Valikoimassamme on paljon tuotteita, jotka sopivat aistittaviksi, käsillä tekemiseen, konkreettiseen ruutuvapaaseen leikkiin ja pelaamiseen. Verkkokaupasta löytyy myös arkipäivää helpottavia tuotteita erityisten perheiden arkeen sekä apuvälineitä kotiin ja kouluun oppimisen tueksi. Meillä on avainlipputunnus. Lelutivoli on sinivalkoinen valinta ja sinua palveleva verkkokauppa. Asiakaspalvelussamme häärii lasten kehitykseen perehtynyt ja lasten kuntoutuksessa työskennellyt toimintaterapeutti Johanna, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi Lelutivolin tuotteista.

Alennuskoodilla ”ADHD10” saat verkkokaupassa tehdystä tilauksesta 10 % alennusta syöttämällä kassalla sen alennuskoodikenttään. Alennukseen ei voi yhdistää muita voimassa olevia alennuskoodeja. Tervetuloa tutustumaan erilaiseen lelukauppaan!

Facebook
Instagram

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11