fbpx

Kaipaatko sinä tai läheisesi tietoa ja tukea adhd:n vuoksi? ADHD-liiton kurssit tarjoavat tukea hyvään elämään adhd:n kanssa.

Kursseilta saat tietoa adhd:stä, joka lisää ymmärrystä ja vahvistaa myönteistä asennetta adhd:tä kohtaan. Opit tunnistamaan oireyhtymän tuomia haasteita ja saat tietoa, kuinka vahvistaa toimintakykyä yksilöllisillä toimintamalleilla ja oireita helpottamalla. Kursseilla työskentely on ratkaisukeskeistä: asioita pohditaan itsenäisesti, ohjatusti ja toisilta oppien. Toivomme, että koet kurssilla tulleesi hyväksytyksi omana itsenäsi ja itsearvostuksesi ja -tuntemuksesi vahvistuu.  Ryhmämuotoisten kurssien ydintä on vertaistuki. Vertaisuus mahdollistaa joukkoon kuulumisen tunteen (”en olekaan yksin”) ja tukee kurssilaisen jaksamista.

Kenelle kurssit on tarkoitettu?

ADHD-liitolla on kursseja adhd-oireisille aikuisille ja heidän puolisoilleen sekä adhd-diagnosoitujen lasten ja nuorten vanhemmille. Aikuisten kursseille osallistumiseen edellytetään adhd-oireisella olevan toimintakykyä haittaavia oireita, adhd-diagnoosia ei vaadita.

Lisäksi ADHD-liitto järjestää yhteistyössä Aivoliiton kanssa sopeutumisvalmennuskursseja adhd-diagnosoiduitujen lasten perheille. Tutustu tarkemmin perheiden sopeutumisvalmennukseen.

Millaisia kursseja on?

Kursseja on monenlaisia, jotta löytäisit itsellesi sopivimman. Kursseja on verkko-, avo- ja laitosmuotoisina sekä näiden yhdistelminä.

Koska ja missä kursseja järjestetään?

Ajankohtaisimman tiedon tulevista kursseistamme löydät aivan tämän sivun alalaidasta.

Varavoimaa verkosta -kurssimme voit suorittaa koska vain, missä vain ja aivan omaan tahtiisi. Kyseinen kurssi on avoin kaikille adhd-oireisille aikuisille.  Myös oireisten läheiset tai ammattilaiset ovat tervetulleita tutustumaan sisältöön. Kurssi on maksuton. Varavoimaa verkosta-kurssille pääset täältä.

Etkö löytänyt sopivaa kurssia?

Kenelle, missä ja millaisia kursseja toivoisit ADHD-liiton järjestävän? Kerro toiveesi vastaamalla kyselyyn.

Jos olet ammattilainen ja haluat tietoa tulevista kursseistamme, jätä meille yhteystietosi. Lähetämme sähköpostia noin kahdesti vuodessa.

ADHD-liiton kurssitoimintaa rahoittaa STEA.

Tulevat kurssit

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11