fbpx
Kuvaa on Tsättäillään-hankkeen tunnus. Tsättäillään-hankkeen logo. Puhekuplan sisällä lukee chat adhd-liitto.fi ja tekstin alla on neljä eriväristä palloa: ADHD-liiton vihreä, liiton punasävy, oranssi ja violetti.

ADHD-liitto ylläpitää verkkosivullaan chattiä,  jonka kautta adhd-oireiset, heidän läheisensä ja työssään tietoa tarvitsevat ammattilaiset voivat saada yhteyden työntekijäämme. Neuvonta tapahtuu chatissä anonyymisti ja kahden kesken. Chatissä ei oteta kantaa yksilöllisiin hoito- ja kuntoutustoimenpiteisiin tai lääkityshoitoon. Chatin kautta voit jättää meille myös kysymyksen, johon vastaamme mahdollisimman pian.

Chat on auki

 • maanantaisin klo 17–19
 • tiistaisin klo 13–15
 • torstaisin klo 13–15
 • perjantaisin klo 13–15.

Järjestämme myös teemallisia ryhmächattejä, joista tiedotamme sosiaalisen median kanavissamme ADHD-liitto ry – Facebookissa ja @adhdliitto – Instagramissa.

Ryhmächatit ovat reaaliaikaisia kirjoitettuja keskusteluja, joissa saat sekä tietoa että vertaistukea. Ryhmächatit toteutetaan Hyvä kysymys -alustalla. Keskustelut käydään nimettömästi, erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia arvostaen sekä ADHD-liiton chat-keskustelujen pelisääntöjä noudattaen. Ryhmächattiin osallistujien määrää voidaan rajata, jotta kaikki keskustelijat saavat äänensä kuuluviin.

Ryhmächatteihin ei ilmoittauduta etukäteen. Keskusteluun liitytään tälle sivulle lähempänä tapahtumaa luotavasta linkistä, tai suoraan Hyvä kysymys/ ryhmächat verkkosivun kautta.

Vuoden 2023 ryhmächattien aikataulu ja aiheet

 • Ma 30.1. klo 18–19.30 Voisiko varhaiskasvatus- tai alakouluikäisellä lapsellani olla adhd? Chat lasten läheisille.
 • To 6.4. klo 18–19.30 Adhd työelämässä – keinoja ja kipupisteitä? Chat adhd-oireisille aikuisille.
  Liity chattiin tapahtumapäivänä tästä linkistä.
 • 11.9. klo 18–19.30 Adhd ja murrosikä – myllerrystä ja mahdollisuuksia. Chat nuorten vanhemmille.
  Liity chattiin tapahtumapäivänä tästä linkistä.
 • 9.11. klo 18–19.30 Minä, sinä ja adhd.
  Chat parisuhteesta adhd-oireisille aikuisille.
  Liity mukaan tapahtumapäivänä tästä linkistä.

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11