fbpx

Hyvät jäsenyhdistysten edustajat

Hallituksen asettama sääntötyöryhmä on vuoden verran kokoontunut miettimään uusia sääntöjä ja ehdotus ADHD-liiton uusiksi säännöiksi on valmistunut. Säännöt ovat käyneet myös hallituksen käsiteltävänä ja hallitus on hyväksynyt ne lähetettäväksi kentälle.

Pyydämme teitä ystävällisesti tutustumaan sääntöihin, kommentoimaan ja kysymään, jos on jotain, mitä haluatte selvennettävän.

 

Lyyti-lomakkeella on uudet säännöt kokonaisuudessaan ja niihin on kirjattu keskeiset muutokset aiempiin sääntöihin verrattuna ja perustelut muutoksille. Siirtymäsäännöistä pitää valita yksi kohta, jota yhdistyksenne voi äänestää Lyyti-kyselyssä. Eniten valintoja saanut kohta laitetaan sääntöehdotukseen. Lisäksi voitte jättää muita kommentteja sääntöihin liittyen vapaaseen tekstikenttään. Äänestys- ja kommentointiaikaa on 6.6.2021 asti. Kyselyyn pääset täällä.

Työn lähtökohtana on ollut tehdä uudet säännöt, jotka vastaavat tämän hetken lainsäädäntöön (mm. yhdistyslaki) ja tarpeisiin. Työssä on konsultoitu SOSTEn lakimiestä Patrik Metsätähteä.

Ystävällisin terveisin,
ADHD-liiton sääntötyöryhmä

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11