fbpx

Niin siinä vaan kävi, että Virtuaaliheimon Discord-palvelimen lanseerausviikko oli ja meni. Ja huh miten hyvin menikään!

Aivan alkuun haluan nostaa kuvitteellista hattuani ja kiittää vielä kertaalleen kaikkia lanseerausviikolle osallistuneita heimolaisia, yhteistyökumppaneita, vertsikoita ja moderaattoreja. Palasin jo kertaalleen ADHD-liiton Instagramissa lanseerausviikon tunnelmiin, mutta viikko ansaitsee ehdottomasti vielä ainakin yhden blogitekstillisen verran huomiota.

Maanantai syyskuun viides oli the päivä, jolloin palvelin avattiin virallisesti ja kaikille liittyneille annettiin puhe- ja kirjoitusoikeudet.  Palvelimella toivotettiin kaikille hyvää huomenta kuin vanhoille ystäville ja täytyy sanoa, että sydämeni paisui vähintään kaksinkertaiseksi keskustelua lukiessa. Jo heti sinä aamuna tunsin, että olemme jonkin suuren ja erityisen tärkeän äärellä. En voisi olla iloisempi siitä, että heimolaiset tuntuivat ottavan palvelimen heti omakseen. Kiitos siitä teille!

Palvelimen avajaisten toteutuksesta vastasivat ADHD-podin valovoimaiset hostit Ringa ja Reetta. Avajaispäivän iltana vietettiin jatkoja, joiden puikoissa hyöri Ringan ja Reettan lisäksi myös iki-ihana Tuomas Kauhanen. Jatkolähetystä kuunnellessa tuli itkettyä ja naurettua. Mittelöimme porukalla runokilpailun muodossa, ja illan aikana kuultiin myös ensimmäistä kertaa palvelimen nimeksikin päätynyt ADHOODS. Yhteistyö Ringan, Reettan ja Tuomaksen kanssa on ollut ihanaa ja antoisaa, eivätkä avajaiset todellakaan jättäneet kylmäksi. Saattaapi olla, että tästä kokoonpanosta kuullaan palvelimella jatkossakin…

Hankkeen huikeat yhteistyökumppanit YTHS, Nyyti ry ja Vamos pääsivät framille Ask me anything -tilaisuuksissa. Tilaisuuksille oli kysyntää, ja kaikille teemoille löytyi kuulijoita. Myös palvelimen oma erikoisuus Keskiviikon keskeneräiset lanseerattiin kahden Supermarjon, heimon oman Martsan ja Nuorten Hahmola -hankkeen Marjon säestyksellä.

Vertsikkaillassa perjantaina pistimme viikon pakettiin yhdessä rennosti hengaillen ja toisiimme tutustuen. Kruunasimme ensimmäiset bingochampionit ja teimme historiaa jo heti ensimmäisessä bingossa, kun edes hattutemppu ei riittänyt kuvaamaan sitä ylivoimaa, jota pääsimme todistamaan.

Mutta tämä kaikkihan ei onneksi päättynyt lanseerausviikkoon. Mitäs muuta syyskuussa siis on tapahtunut ADHOODS-palvelimella? Vertsikat ovat päässeet työn touhuun, ja ensimmäiset vertsikkaryhmät pääsivät alkuun. Me heimolaiset olemme räntänneet elämän ärsyttäviä asioita yhdessä Yhyy-kornerissa, pohtineet voimavarojamme Nyt ratkes -illassa ja tutustuneet toisiimme kokkausstriimin merkeissä. Eikä tämä vielä tähän pääty, vaan lisää ohjelmaa on tulossa joka viikko! Luvassa on muun muassa palvelimen sisäisen podcastin nauhoituksia, joihin myös sulla on mahdollisuus päästä mukaan, Nepsyniksinurkkaa ja ADHD-liiton kouluttamien kokemustoimijoiden tarinatuokioita.

Ja parasta on se, että mukaan mahtuu aina! Tuuhan sinäkin mukaan meidän porukkaan!
https://discord.gg/wBmVrHnhk7

Syssyterveisin Nupikka

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11