Perustiedot

• Alkaa: 25.1.2022 klo 17.00
  • Päättyy: 1.3.2022 klo 20.00
  • Paikka: Koivukylän avoin kohtaamispaikka, kellarikerros, Karsikkokuja 17, Vantaa
  • Hakuaika päättyy 2.1.2022.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

4-12 -vuotiaiden, adhd-diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille

Koska ja missä kurssi järjestetään?

tiistaisin 25.1., 1.2., 8.2., 15.2. ja 1.3. klo 17.00-20.00 Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa osoitteessa Karsikkokuja 17, Vantaa.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssin sisältö ja toteutus nojautuvat ruotsalaiseen Strategi-menetelmään, jonka ADHD-liitto on tuonut maahamme. Kurssin tavoitteena on lisätä vanhempien ymmärrystä adhd:stä, sen tuomista haasteista lapsen toimintakyvylle sekä vahvistaa vanhempien valmiuksia tukea lastaan.

Kurssi koostuu viidestä kokoontumiskerrasta iltaisin. Kurssikertojen teemat ovat:
– Perustietoa adhd:stä
– Vanhemman rooli ja perheen arki
– Menetelmiä positiivisen käytöksen tukemiseksi
– Välineitä ongelmakäyttäytymisen ehkäisemiseksi ja hallintaan
– Yhteisön tukiverkostot ja palvelut.

Kurssi on maksuton.

Miten haen kurssille?

Täytä hakulomake

tai

Koska hakuaika päättyy?

Tämän kurssin hakuaika päättyy 2.1.2022.

Millä perusteella kurssilaiset valitaan?

Kurssille voidaan valita vain vanhempia, joiden lapsella on diagnosoitu adhd. Etusijalla ovat vanhemmat, jotka ovat jääneet ilman julkisen tai kolmannen sektorin tukea.

Koska saan tiedon, pääsenkö kurssille?

Hakijoille ilmoitetaan asiasta viimeistään 2 viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja?

Lisätietoja saat ADHD-liiton Hennalta. Tavoitat hänet numerosta 050 438 3633. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kurssitoiminta@adhd-liitto.fi

Kurssin esitteen voit tulostaa täältä.