Perustiedot

• Päättyy: 23.2.2022 klo 17.30
  • Paikka: Verkossa
  • Hakuaika on päättynyt

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

13-17 -vuotiaiden, adhd-diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille

Koska ja missä kurssi järjestetään?

Keskiviikkoisin 26.1.-23.2.2022 klo 15.30-17.30. Kurssi toteutetaan Teams-yhteyksin, toivomme osallistumista mahdollisuuksien mukaan tietokoneella.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssin sisältö ja toteutus nojautuvat ruotsalaiseen Strategi-menetelmään, jonka ADHD-liitto on tuonut maahamme. Kurssin tavoitteena on lisätä vanhempien ymmärrystä adhd:stä, sen tuomista haasteista nuoren toimintakyvylle sekä vahvistaa vanhempien valmiuksia tukea lastaan.

Kurssi koostuu viidestä kokoontumiskerrasta iltaisin. Kurssikertojen teemat ovat:
– Perustietoa adhd:stä
– Vanhemman rooli ja perheen arki
– Menetelmiä positiivisen käytöksen tukemiseksi
– Välineitä ongelmakäyttäytymisen ehkäisemiseksi ja hallintaan
– Yhteisön tukiverkostot ja palvelut.

Kurssi on maksuton. Toivomme sitoutumista kurssille ja sen kaikille kurssikerroille osallistumista, sillä tällöin saat kurssista parhaan hyödyn. Kurssikertojen sisällöt rakentuvat edellisten kurssikertojen varaan, joten myös tämän vuoksi olisi tärkeää, että osallistuisit kaikille kurssikerroille.

Koska hakuaika päättyy?

Tämän kurssin hakuaika päättyy 18.1.2022.

Millä perusteella kurssilaiset valitaan?

Kurssille voidaan valita vain vanhempia, joiden lapsella on diagnosoitu adhd. Etusijalla ovat vanhemmat, jotka ovat jääneet ilman julkisen tai kolmannen sektorin tukea.

Koska saan tiedon, pääsenkö kurssille?

Hakijoille ilmoitetaan asiasta hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja?

Lisätietoja saat ADHD-liiton Tuulilta. Tavoitat hänet numerosta 045 657 7876. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kurssitoiminta@adhd-liitto.fi

Hae kursille