Joskus lapsen adhd voi värittää koko perheen arkea. Se voi olla luovuutta ja energiaa, mutta myös räiskyviä tunteita, hallittua kaaosta tai rutiinien läpäisemiä viikkoja.

Perustiedot

• Alkaa: 12.9.2022 klo 17.30
  • Päättyy: 12.9.2022 klo 19.00
  • Paikka: Hyvä kysymys- verkkoalustalla
  • Hinta: maksuton
  • Hakuaika on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan näistä ja muista mielessä olevista asioista kouluikäisten adhd-lasten vanhemmille tarkoitettuun ryhmächattiin.

Chattiin ei ilmoittauduta etukäteen, vaan sinne liitytään tapahtumapäivänä Hyvä-kysymys alustalta tai adhd-liitto.fi/chat/tukea-verkkosivun kautta. Chatissä keskustellaan anonyymisti ja kaikkia osallistujia arvostaen. Noudatamme myös ADHD-liiton ryhmächattien pelisääntöjä.  Mukaan mahtuu 12 vanhempaa.

ADHD-liiton työntekijän lisäksi mukana on kokemustoimija, eli vanhempi jolle adhd on tuttu oman lapsen oirekuvan myötä. Luvassa on elämänmakuista keskustelua. Tule mukaan!