Perustiedot

• Päättyy: 14.12.2021
  • Paikka: Haukipudas, Lomakoti Onnela
  • Hakuaika on päättynyt

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu adhd- ja add-oireisille, parisuhteessa eläville aikuisille ja heidän puolisoillensa.

Koska ja missä kurssi järjestetään?

Kurssi muodostuu kolmesta verkkotapaamisesta ja 3 päivän mittaisesta (ma-ke) lähijaksosta. Verkkotapaamiset ovat 2.11., 9.11. ja 14.12 lähijakso 22.-24.11.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla syvennytään teemoihin, kuten adhd, parisuhde, arjen hallinnan keinot, tunteet, vuorovaikutus, omat voimavarat ja tukimuodot. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ryhmässä keskustellen sekä harjoituksia tehden.

Kurssille osallistuminen edellyttää voimavaroja, mistä syystä akuutissa kriisissä (esim. päihde- tai ihmissuhdekriisi) olevia suositellaan hakemaan kurssille myöhemmin.

Kurssille osallistuu 5 pariskuntaa ja 2 työntekijää.

Kurssi alkaa maanantai-iltapäivänä ja päättyy keskiviikko-iltapäivänä.

Mitä kurssi maksaa?

Kurssin hinta on 50 €/hlö ja se sisältää majoituksen, täysihoidon ja kurssimateriaalin.

Miten haen kurssille?

Voit täyttää hakulomakkeen sähköisesti

Koska hakuaika päättyy?

Tämän kurssin hakuaika päättyy 22.10.2021.

Millä perusteilla kurssilaiset valitaan?

Etusijalla ovat ne hakijat, jotka ovat saaneet vähän tai ei lainkaan tukea adhd:hen.

Kurssit ovat alueellisia, joten kurssilaisten valinnassa huomioidaan kohtuullinen välimatka lähijaksolle osallistumiseen. Alueellisten kurssien avulla toivomme vertaistuen jatkuvan myös kurssin ulkopuolella.

Lisätietoja?

Lisätietoja saat ADHD-liiton asiantuntijoilta. Hennan tavoitat numerosta 050 438 3633 ja Tuulin numerosta 045 657 7876. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kurssitoiminta@adhd-liitto.fi