Adhd aikuisen elämässä voi tarkoittaa monenlaisia asioita. Se vaikuttaa yksilöllisesti erilaisiin arjen tehtäviin ja rooleihin. Joskus arki voi olla melkoista kaaoksen ja erilaisten tunteiden kanssa elämistä. Vanhemman rooliinkin adhd tuo oman lisämausteensa, mutta millaisen?

Perustiedot

• Alkaa: 23.5.2022 klo 17.30
  • Päättyy: 23.5.2022 klo 19.00
  • Paikka: Hyvä kysymys- verkkoalustalla
  • Hinta: maksuton
  • Hakuaika on päättynyt

Tule mukaan luottamukselliseen ja anonyymiin chat-keskusteluun jakamaan kokemuksia, tunteita sekä arjen vinkkejä toisten adhd-oireisten vanhempien kanssa.

Chattiin ei ilmoittauduta etukäteen, vaan sinne liitytään keskustelun alkaessa suoraan Hyvä kysymys/ryhmächat,  adhd-liitto.fi/tukea/chat- sivun kautta. Chatissä keskustellaan kaikkia osallistujia arvostaen sekä ADHD-liiton chattien pelisääntöjä noudattaen. Mukaan mahtuu 12 vanhempaa.

ADHD-liiton työntekijän lisäksi mukana on kokemustoimija, jolla on omakohtainen kokemus elämästä adhd-oireisena vanhempana. Tervetuloa juttusille!