Kahvikuppi ja lautanen kuvattuna ylhäältä. Kahvin seassa on pienempi ja isompi vaalea vaahtosydän.

Perustiedot

• Alkaa: 30.8.2022 klo 17.00
  • Päättyy: 30.8.2022 klo 20.00
  • Paikka: Verkossa (Teams)
  • Järjestäjä(t): ADHD-liitto / kove-toiminta
  • Hakuaika on päättynyt

Tervetuloa mukaan adhd-vertaistukiryhmien ohjaajien perehdytys- ja kertauskurssille!

Perehdytys antaa valmiudet adhd-vertaistukiryhmän ohjaamiseen. Vertaisryhmiä jo ohjanneet konkarit voivat tulla kertaamaan perustietoja. Koulutus on tarkoitettu ADHD-liiton jäsenyhdistysten vertaistukiryhmien ohjaajille / ohjaajaksi haluaville ja sopimusyhteistyökumppaneiden vertaistukiryhmien ohjaajille.

Teemat: Adhd:n monet kasvot, ohjaajan rooli, struktuuri ryhmässä, ohjaajana kehittyminen
Milloin: Tiistaina 30.8.2022 klo 17-20

Missä: verkossa, Teams-yhteydellä (saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin ennen koulutusta)

Ilmoittaudu tapahtumaan