ADHD-liitto tekee PS-kustannuksen kanssa yhteistyössä uuden ADHD-käsikirjan, joka julkaistaan Adhd-viikolla (viikko 41) lokakuussa. Teos kokoaa yksiin kansiin viimeisimmän tiedon adhd-oireyhtymän ilmenemisestä, diagnosoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Adhd-käsikirjan kansikuva. Kuva on sinisävyinen piirroskuva. Kuvassa on kolme erikorkuista vuoristorataa, jotka mutkittelevat ja tekevät silmukoitakin. Vuoristoratojen eri kohdissa on menossa junavaunuja.

Kirjan tekijäkaarti koostuu muun muassa psykiatreista, psykologeista, toimintaterapeuteista sekä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisista, jotka työssään kohtaavat adhd-oireisia ja heidän lähipiiriään. Teos on hyödyllistä luettavaa paitsi eri alojen ammattilaisille myös vanhemmille sekä nuorille ja aikuisille, joilla itsellään on adhd.

Kirjan toimittavat ADHD-liiton Katariina Berggren ja Jari Hämäläinen.

Lisätietoja löydät täältä.