fbpx

Kun mietin tämänkertaisen blogitekstin alkusanoja, alkoi päässäni soida välittömästi Andy Williamsin It’s the most wonderful time of the year. Ja näinhän se on! Marraskuu on selätetty, ja joulunodotus voi alkaa. Mutta hei, jos joulunaika ei nappaa, älä suinkaan lopeta lukemista tähän! Tämä postaus sisältää muutakin kuin jouluhypeä. 😉

Joulu tulee näkymään ADHOODSissa monin eri tavoin, joista näkyvin on varmasti toiminnanohjaukseen pohjautuva joulukalenteri. Saimme palvelimella erinomaista palautetta siitä, kuinka joulun tohinat jäävät monilla aina auttamatta viime tinkaan. Ratkaisuksi toivottiin joulukalenteria. Nerokasta! Melkein toivon, että olisin keksinyt tämän itse. Pääasia kuitenkin on, että joulukalenteri toteutetaan ja toivottavasti tänä vuonna jouluhommat on helpompi hoitaa hyvissä ajoin.

Vaikka identifioidun voimakkaasti jouluhypettäjäksi, tiedostan myös sen, että joulunaika voidaan kokea monella tavalla. Juhlapyhät voivat aiheuttaa tunteita laidasta laitaan. Stressiä kenties? Yksinäisyyden tunnetta? Haikeutta?  Surua? Tänä vuonna näidenkään tunteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Vaikka minä ja Martsa siirrymme joulunviettoon muutama päivä ennen aattoa, ei toiminta Discordissa lopu. Olemme rekrytoineet kaksi pukin apulaista vastaamaan palvelimesta loppuvuoden ajaksi. Ja vaikka palvelimella tulee näkymään Nupikan jouluhypetystä, pysähdymme myös muiden joulunajan aiheuttamien tunteiden äärelle.

”Jouluhulluudesta” huolimatta joulunaika saa minut aina myös mietteliääksi. Mietin sekä kulunutta vuotta että tulevan vuoden tapahtumia. Kirjoittaessani mietin erityisesti Martsaa, ADHOODSin vertsikoita, yhteistyökumppaneita ja kaikkia kohtaamisia, jotka olen Virtuaaliheimo-hankkeen myötä saanut kokea. Erittäin hyviä juttuja siis!

ADHOODSin lanseerauksesta on aikaa kolmisen kuukautta, ja hankkeen käynnistymisestä yhdeksän kuukauden verran. Tänä aikana on tapahtunut valtavasti. Olen hankkeen myötä saanut tutustua mahtaviin yhteistyökumppaneihin, vertsikoihin ja ADHOODSin kävijöihin. Puhumattakaan maailman parhaasta työparista Martsasta! Piti ihan palata aiempiin blogiteksteihini, kun tunnen toistavani itseäni hokiessani, että päällimmäinen tunne on ehdottomasti kiitollisuus. Ja niin se on tälläkin kertaa. Kiitollisuus siitä, miten hanke on käynnistynyt. Siitä, miten upeisiin ihmisiin olen saanut tutustua. Kuinka ADHOODS on herättänyt mielenkiintoa ja jo yli 600 henkilö on liittynyt palvelimelle. Kuinka vertaistuki mahdollistuu adhd-oireisille valtakunnallisesti.

Iso kiitos kaikille tänä vuonna mukana olleille!

Nupikka-tonttu

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ke ja to klo 9–11