Mikä ihmeen hdpc vai oliko se adhd? Ota selvää kuuntelemalla kokemusosaaja Roosa-Marian tarina.
Oivaltavaa ADHD-viikkoa!

ADHD-liitolla on ollut ilo olla mukana tänään alkavassa Kokemuksen äänellä -podcastissa, joka on toteutettu eri järjestöjen yhteistyönä. Podcastissa monenlaiset ihmiset kertovat elämästään: vastoinkäymisistä ja onnistumisista, mutta myös yhteisöistä, jotka tarjoavat tukea ja pyrkivät vaikuttamaan maailmaan, jossa elämme. Podcast-jaksoja tullaan julkaisemaan Soundcloud-palvelussa kahdesti kuukaudessa. Tänään alkaneen Adhd-viikon kunniaksi ensimmäinen tarina on kokemusosaaja Roosa-Marian, joka kertoo elämästään adhd:n kanssa. Kuuntele tarina täällä.

Podcastsarja on toteutettu yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa ja mukana on ADHD-liiton lisäksi: Huoma, Hyvän mielen talo, Invalidiliitto, Keliakialiitto, Neuroliitto, Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne-hanke ja Vaikuttavaa kokemustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla-hanke. Podcastin toimittajana on Hilkka Lahti.

Antoisia kuunteluhetkiä!

ma - to klo 9-11