fbpx

Virtuaaliheimon Discord-palvelin on nyt auki, jee! Minä, eli Virtuaaliheimon Nupikka, olen tästä hyvin iloinen. Emme ainoastaan auenneet, vaan aukesimme rytinällä. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana kävijämäärä triplaantui! Tällä hetkellä meitä on Virtuaaliheimon palvelimella jo yli 170! Wuhuuu!

Vielä palvelimella ei kuitenkaan varsinaisesti tapahdu mitään. Elämme nyt ”laskeutumisaikaa”, eli kahden viikon ajan kaikilla halukkailla 16–29-vuotiailla adhd-oireisilla on aikaa liittyä palvelimelle ennen lanseerausviikon alkua 5.9. Kannattaa kuitenkin liittyä jo hyvissä ajoin. Uskallan luvata, että jos olet palvelimella ennen syyskuun viidettä, et pääse unohtamaan avajaisia. Me Martsan kanssa kyllä muistuttelemme sua!

Olet saattanut nähdä jo pieniä maistiaisia lanseerausviikon ohjelmasta ADHD-liiton somekanavissa. Avajaisiin on enää vajaa viikko jäljellä, ja viimeisetkin salaisuudet tullaan paljastamaan kuluvan viikon aikana. Oloni on yhtä aikaa jännittynyt, innostunut ja hieman pelonsekainen. Palvelimelle on jo nyt liittynyt huima määrä kävijöitä, ja lanseerausviikon ohjelmassa on luvassa ainakin omaa päätäni huimaavia elementtejä. Yksi plus yksi on tässä yhtälössä siis onnistunut lopputulos, vaikka kaikki ei menisikään sataprosenttisesti putkeen. Voisinko siis luopua pelonsekaisuudesta ja sen sijaan nauttia jännityksestä ja innostuksesta? Ehkä sullakin on tällä hetkellä mielessä jokin asia, joka jännittää tai jopa pelottaa? Mitä jos kysyisit itseltäsi, mitä tekisin, jos en pelkäisi? Löytyisikö vastaus sieltä?

Itse mieluummin nauttisin ja tämän oivalluksen jälkeen  nautinkin tulevasta täysin rinnoin.

Nähdään lanseerausviikolla!

Nupikka

PS: Tuu mukaan palvelimelle!
https://discord.gg/wBmVrHnhk7

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11