fbpx

ADHD-liiton Virtuaaliheimo-hanke puksuttaa hyvää kyytiä eteenpäin. Hanke starttasi 14.3., ja tähän päivään mennessä on ehtinyt tapahtua jo paljon.

Virtuaaliheimon logo

Päällimmäisenä mietteenä voisi sanoa, että olemme monessa suhteessa uuden äärellä. 16–29-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset ovat ADHD-liitolle uusi kohderyhmä. Kysyntää tämän ikäluokan toiminnalle on ollut kovasti ja nyt vihdoin pystymme vastaamaan tarpeeseen – ja vieläpä valtakunnallisesti. Lisäksi ADHD-liitto jalkautuu ensimmäisen kerran Discordiin. Nämä liiton toimintaan puhaltaneet uudet tuulet ovat saaneet projektin työntekijät täyteen virtaa ja innostumaan uuden palvelumuodon rakentamisesta.

Virtuaaliheimo on päässyt suunnittelutyössä ja ideoinnissa laajenemaan jo siihen pisteeseen, että meillä on mukana neljä mieletöntä nuorta kehittäjää mahtavine ideoineen. Discord-palvelin hakee muotoaan ja rakentuu hyvää vauhtia. Sisällön ideointi ja luominen näiden innovatiivisten ja idearikkaiden kehittäjien kanssa on innostavaa ja taisipa hankkeen projektivastaava Marjo myös toivoa, että hankkeella olisi nuorentava vaikutus. Uskoisin, että näiden kehittäjien kanssa sekin on enemmän kuin mahdollista.

Näiden huippukehittäjien lisäksi matkassamme kulkee mukana meidän loistavat yhteistyökumppanimme YTHS, Nyyti ry ja Diakonissalaitoksen Vamos-toiminta. Olemme tavanneet kaikki yhteistyökumppanit henkilökohtaisesti ja yhteistyön sisällön suunnittelu on alkanut hyvissä merkeissä. Suunnittelemme jo kovaa vauhtia Virtuaaliheimon Discord-palvelimen lanseerausviikkoa, joka päräytetään käyntiin 5.9.

Tällä hetkellä hankkeessa on ajankohtaista vapaaehtoisten rekrytointi. Hankkeen Discord-palvelimelle tullaan kouluttamaan vapaaehtoisia sekä verkkovertaisen että moderaattorin tehtäviin. Voimme ilolla ilmoittaa, että ensimmäiset vapaaehtoiset on jo saatu mukaan, jes! Jos tätä tekstiä lukiessasi innostuit vapaaehtoisena toimimisesta, tai mieleesi juolahti joku toinen, joka saattaisi olla kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Virtuaaliheimo tulee jatkossa päivittämään kuulumisiaan blogiin säännöllisesti. Pysykää kuulolla!

Terkuin
Nuppu & Marjo, Virtuaaliheimo-hanke

Marjo Hodju
Projektivastaava
p. 050 400 6478
marjo.hodju@adhd-liitto.fi
Martsa#0728

Nuppu-Leena Seppä
Projektityöntekijä
p. 040 624 5522
nuppu-leena.seppa@adhd-liitto.fi
Nupikka#2587

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ke ja to klo 9–11