fbpx

Adhd-viikkoa vietetään viikolla 41 (10.–16.10.2022). Viikon aikana ADHD-liitto tarjoaa maksuttomilla webinaareillaan perustietoa adhd:stä sekä adhd:n vaikutuksista perheeseen, parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen. Tarjolla on myös vinkkejä ja kokemuksia adhd-oireisen aikuisen arkeen.

ADHD-liiton tavoite on, että kaikilla on yhdenvertainen mahdollisuus varhaiseen hoitoon ja tukeen iästä, koulutuksesta tai asuinpaikasta riippumatta. Hoitamaton adhd voi vaikeuttaa muun muassa ihmissuhteita, työelämää ja koulunkäyntiä. Varhainen tuki ja tieto adhd:stä parantavat merkittävästi ihmisen elämää ja arjen sujumista.

ADHD-liiton historian aikana moni asia on mennyt eteenpäin adhd-oireisten ihmisten näkökulmasta. Paljon on vielä tehtävää, jotta oireisten arki helpottuu ja adhd tunnistetaan. Rikkonaiset hoitopolut ja niiden paikalliset erot haastavat edelleen adhd-oireisia ihmisiä päivittäin. ADHD-liitto jatkaa työtään – Adhd-viikko on osa tätä tärkeää toimintaa, jotta ymmärrys adhd:stä lisääntyisi.

Adhd-kuukautta vietetään muualla Euroopassa lokakuussa. Adhd-kuukauden teemana on ADHD: Understanding a Shared Experience. ADHD Europen kuukauden ohjelmaan voi tutustua täällä.

Katso ADHD-liiton Adhd-viikon tapahtumat täällä.

Nina Hovén, toiminnanjohtaja, ADHD-liitto

Miska Keskinen, puheenjohtaja, ADHD-liitto

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11