ADHD-liitto haluaa Asenne on avain -kampanjallaan luoda positiivista asenneilmapiiriä adhd:n ympärille rikkomalla vääriä uskomuksia adhd:hen liittyen. Ensimmäinen kampanjavideo on nyt julkaistu ja siinä käsitellään uskomusta, ettei adhd:tä ole olemassa.

Adhd-oireiset henkilöt törmäävät vielä nykyäänkin valitettavan usein erilaisiin ennakkoasenteisiin ja vääriin uskomuksiin. Liitto pyrkii nyt kampanjan voimin korjaamaan vääriä uskomuksia, jotta jokainen adhd-oireinen voisi tulla kohdatuksi omana itsenään, ilman ennakkoluuloja ja epäilyksiä. Liitto haluaa samalla muistuttaa kaikkia positiivisen ja arvostavan kohtaamisen merkityksestä. Toivottavasti kampanjan ensimmäinen video herättää ajatuksia.

ma - to klo 9-11