Kuvaa on Tsättäillään-hankkeen tunnus. Tsättäillään-hankkeen logo. Puhekuplan sisällä lukee chat adhd-liitto.fi ja tekstin alla on neljä eriväristä palloa: ADHD-liiton vihreä, liiton punasävy, oranssi ja violetti.

Tsättäillään-hanke tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja keskusteluja ammattilaisten ja vertaisten kanssa.

ADHD-liitto avaa chatpalveluja tukemaan adhd-oireisia ja heidän läheisiään sekä työssään adhd-oireisia kohtaavia ammattilaisia. Toiminta käynnistyy kesän ja syksyn aikana vaiheittain.

Tsättäillään-hanke koostuu

• ADHD-liiton verkkosivustolle avautuvasta matalan kynnyksen chatpalvelusta
  • teemallisista tietoa ja vertaistukea tarjoavista avoimista verkkokeskusteluista
  • toiminnan kehittämisestä niin, että tavoitamme myös uusia kohderyhmiä, kuten tietoa ja/tai tukea kaipaavia nuoria.

Kun chatpalvelu on valmistunut teknisesti, avaamme chatin ADHD-liiton verkkosivustolla osoitteessa: adhd-liitto.fi.

Seuraa sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ajankohtaista tietoa hankkeen etenemisestä.

Toiminta rahoitetaan STEA-hankeavustuksella. Teemme hankkeessa yhteistyötä muiden kolmannen sektorin toimijoiden kanssa ja tarjoamme adhd-tietoa myös heidän käyttöönsä.

Piia Haukilahti, piia.haukilahti@adhd-liitto.fi.

ma–to klo 9–11