ADHD-liitto seuraa valtionhallinnon tiedotteita ja ohjeita koronavirustilanteeseen liittyen.

Kuvassa on peltomaisema, jossa ruohonkorsien takaa paistaa aurinko. Ruohonkorret täyttävät kuva-alan eli kuvakulma on ruohonkorsien tasolta kohti horistontissa olevaa laskevaa aurinkoa kohti.

Noudatamme liitossa kesälomien jälkeen elokuussa edelleen varovaisuutta tilaisuuksien järjestämisessä ja pidämme erilaisia tilaisuuksia ja kokouksia verkon välityksellä. Suosittelemme tässä vaiheessa myös yhdistyksiä järjestämään kokouksia ja ryhmiä mahdollisimman paljon verkon kautta elokuussa.

Varaudumme liitossa siihen, että ylimääräinen liittokokous 15.8. järjestetään verkon välityksellä.

Liitto seuraa tilannetta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista, kun valtionhallinnosta tulee lisää ohjeistuksia tai tilannemuutoksia.

ma–to klo 9–11