fbpx
ADHD-liiton joulukalenterin tunnuskuva. Luminen yömaisema, jossa on kuusia ja kaksi kuun valaisemaa loivaa mäkeä. Taivaalla loistaa iso kuu, tähdet tuikkivat, muutamia erikokoisia lumihiutaleita leijuu taivaalta. Oikeasta yläreunasta laskeutuvassa helminauhassa roikkuu joulukoristepallo, jossa on iso lumihiutale keskellä ja reunoilla nuotteja.

Tiina Hoskari

Akryylimaali, koko 20 × 35 cm.

”Maalaaminen rauhoittaa mieltä. Usein maalaamme yhdessä nuoremman tyttäreni kanssa. Toisinaan molempien tytärten kanssa. Saatamme joskus maalata myös samaa taulua yhtä aikaa kukin omasta kulmasta aloittaen. Silloin pitää uskaltaa vain heittäytyä ja luottaa prosessiin. Suosittelen kokeilemaan. Toinen mieluinen tapa on maalata intuitiivisesti, luottaa siihen, että käsi tekee sen mitä sisältä kumpuaa. Nämä kuvat ovat syntyneet suurimmaksi osaksi intuitiivisen maalauksen kautta. Mieleni vaeltaa mieluiten vuorilla ja merenrannoilla, josta myös maalausten aiheet usein syntyvät.”

ASENNE on avain -kampanja

ADHD-liitto murtaa adhd:n liittyviä myyttejä ja uskomuksia. Asenne on avain -kampanjamme alleviivaa hyväntahtoisen, aidosti kuuntelevan ja rakentavan suhtautumisen merkitystä miettiessämme, mikä auttaa adhd-oireisia ja heidän läheisiään. ADHD-liiton joulukalenteri on osa Asenne on avain -kampanjaa.

#adhdliitto #asenneonavain #oivallaadhd #adhdliittojoulukalenteri

ADHD-liitto murtaa adhd:n liittyviä myyttejä ja uskomuksia. Asenne on avain -kampanjamme alleviivaa hyväntahtoisen, aidosti kuuntelevan ja rakentavan suhtautumisen merkitystä. ADHD-liiton joulukalenteri on osa Asenne on avain -kampanjaa.

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11