fbpx
ADHD-liiton joulukalenterin tunnuskuva. Luminen yömaisema, jossa on kuusia ja kaksi kuun valaisemaa loivaa mäkeä. Taivaalla loistaa iso kuu, tähdet tuikkivat, muutamia erikokoisia lumihiutaleita leijuu taivaalta. Oikeasta yläreunasta laskeutuvassa helminauhassa roikkuu joulukoristepallo, jossa on iso lumihiutale keskellä ja reunoilla nuotteja.

Henna Nieminen: Joulupotpuri

 

Joulupotpuri Loopstation-laitteella syntyi hetkessä.

Tapani mukaan unohdin koko joulukalenteriasian, johon olin ohimennen sanonut, että voisin osallistua. Onneksi minua muistutettiin. Kiireen keskellä, pienen vapaahetken aikana mietin, mikä voisi olla kiva tapa välittää jouluiloa musiikin keinoin.

Potpurit on aika kivoja. Joululaulut on kivoja. Looppaaminen on tosi kivaa. Olin hankkinut Loopstation-laitteen kesällä ja treenaillut sitä hiukan syksyn varrella. Saisiko sillä jotain aikaiseksi?

Laulukirja esiin, katselen lauluja ja valitsen sieltä kolmijakoisia lauluja. Tein listan. Lähdin kokeilemaan, flow-tila yllättää ja huomaan parin tunnin päästä olevani valmis. Ja nyt onkin jo kiire illan keikalle.

Riemullista joulua kaikille!

Yhteystiedot

Henna Nieminen
www.hennanieminen.fi
FB: Henna Nieminen
IG: hennanieminenmusic

ASENNE on avain -kampanja

ADHD-liitto murtaa adhd:n liittyviä myyttejä ja uskomuksia. Asenne on avain -kampanjamme alleviivaa hyväntahtoisen, aidosti kuuntelevan ja rakentavan suhtautumisen merkitystä miettiessämme, mikä auttaa adhd-oireisia ja heidän läheisiään. ADHD-liiton joulukalenteri on osa Asenne on avain -kampanjaa.

#adhdliitto #asenneonavain #oivallaadhd #adhdliittojoulukalenteri

ADHD-liitto murtaa adhd:n liittyviä myyttejä ja uskomuksia. Asenne on avain -kampanjamme alleviivaa hyväntahtoisen, aidosti kuuntelevan ja rakentavan suhtautumisen merkitystä. ADHD-liiton joulukalenteri on osa Asenne on avain -kampanjaa.

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11