fbpx

Hyvät ADHD-liiton jäsenet,
THL, Sosiaali- ja terveysministeriö sekä valtioneuvosto ovat tehneet suositukset, joiden perusteella hallitus suosittaa riskiarviot tehtäväksi tilaisuuksien suhteen ja pyytää välttämään kokoontumisia tartuntojen vähentämiseksi/ehkäisemiseksi.

Tämän suosituksen perusteella ADHD-liiton hallitus on tehnyt päätöksen, että kevätkokous siirretään syksyyn. Alustava päivämäärä on 19.9.2020.

ADHD-liiton hallituksen valitsema puheenjohtajan tehtäviä toistaiseksi hoitava Kata Salmi on konsultoinut Patentti- ja rekisterihallitusta asiassa. Käydyn keskustelun perusteella liitolla on perusteltu syy siirtää kokousta pahimman pandemiaylimenoajan jälkeiseksi jokaisen turvallisuuden takia. Kata Salmeen voi tarvittaessa olla yhteydessä, jos on kysyttävää.

Puheenjohtajan vaalista ja kokouksesta tiedotetaan jäsenistöä lähempänä syksyä uudelleen.

Ohessa väistyvän puheenjohtajan Aslak Rantakokon terveiset koko liiton jäsenistölle.

”Hyvä adhd-väki,

Suuren harmituksen kera ilmoitan teille, että jätän terveydellisistä syistä luottamustehtäväni ADHD-liiton puheenjohtajana välittömästi. Olen pahoillani, että näin kävi, mutta toisinaan elämä päättää puolestamme, milloin pysähtyä ja milloin kulkea eteenpäin. Minun on nyt aika pysähtyä, tai ainakin rauhoittua. 56 vuoden aikana olen oppinut, että itseään, ja varsinkin ammattilaisten viisaita sanoja, on uskominen. Eritoten terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Kiitän liittohallituksen jäseniä sekä erityisesti jäsenyhdistyksiä. Työnne on äärettömän arvokasta tässä ajassa. Jos sitä ei teille kerrota ulkopuolisten toimesta, kertokaa se itse itsellenne. Ja uskokaa se sanoma. Toisekseen haluan kiittää toiminnanjohtaja Ninaa sekä liiton palkattua henkilöstöä saumattomasta yhteistyöstä. Olette huikeita osaajia ja ammattilaisia, välttämätöntä ja arvokasta pääomaa liiton toiminnalle.

On ollut suuri ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä teidän kaikkien kanssa. ADHD-liiton toiminnalla on vain yksi ja ainoa agenda, adhd-ihmisten ja heidän läheistensä elämänlaadun ja hyvinvoinnin varmistaminen. Se on tavoite, joka toteutuu vain yhteistyöllä, yksissä tuumin, vapaaehtoisten ja palkatun väen, ammattilaisten kesken. Tulen jatkossakin tekemään työtäni ”nepsy-asioiden” ja -ihmisten kanssa. Se on minulle sydämenasia, nyt ja aina. Asiantuntijana olen siis käytettävissänne jatkossakin.

Aurinkoisia kevään päiviä ja voimia jokaiseen elämänne hetkeen toivottaa, Aslak Rantakokko.”

Puhelinneuvonta

09 8567 7130

ma klo 13–15, ke ja to klo 9–11