Pala palalta -henkilökuvakooste: ADHD

Projektit

Pala palalta -henkilökuvakooste: ADHD

Neurologiset vammaisjärjsetöt (NV) on tuottanut Pala palalta -henkilökuvakoosteen (DVD:nä). Siinä 15 henkilöä kertoo, kuinka elämä rakentuu pala palalta uudelleen, kun itsellä tai läheisellä on neurologinen pitkäaikaissairaus tai vamma.

 

Täysipainoinen elämä mahdollistuu hyvän hoidon, kuntoutuksen, erilaisten tukitoimien ja läheisten turvin. Tärkeintä on kuitenkin oma asenne. DVD:n henkilökuvista välittyy positiivisuus ja elämänilo vaikeuksista huolimatta. Katso koko DVD täältä.

 

Neurologisten vammaisjärjestöjen (NV) yhteistyöverkosto edistää neurologisesti pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten hyvää elämää muun muassa tekemällä tiedotus- ja vaikuttamistyötä. Lisäksi järjestöt tuottavat sopeutumisvalmennusta ja kuntoutusta. Liitot tarjoavat myös suurelle vapaaehtoistoimijoiden joukolle mielekästä toimintaa, joka tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja vaikuttamisen paikkoja.

 

Neurologisiin vammaisjärjestöihin kuuluvat: ADHD-liitto, Aivoliitto, Aivovammaliitto, Autismi- ja Aspergerliitto, Epilepsialiitto, Lihastautiliitto, Muistiliitto, Suomen CP-liitto, Suomen Migreeniyhdistys, Suomen MG-yhdistys, Suomen MS-liitto, Suomen Narkolepsiayhdistys, Suomen Parkinson-liitto ja Suomen Tourette-yhdistys.

www.nv.fi

 

See video

Projektit