Etusivu | Adhd-tietoa | Tukea | Oppaat ja julkaisut | Ajankohtaista | ADHD-liitto | Yhteystiedot | Vertais- ja kokemustoiminta
Full version
Etusivu » Uutiset » Vertaistoimijoiden risteily 21.-22.10.2017

Vertaistoimijoiden risteily 21.-22.10.2017

ADHD-liitto ry juhlistaa Kansainvälisen vertaistuen päivää kutsumalla liiton paikallisyhdistysten vertaisryhmien ohjaajat ja kokemusosaajat yhteiselle Tallink Silja Europa 22h – risteilylle vertaistuen, virkistäytymisen ja hyvän ohjelman äärelle.

Ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä ADHD-liiton kotisivuilla www.adhd-liitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat.

Lauantai 21.10.
klo 16.30 tapaaminen satamassa Helsinki/ Länsiterminaali
- majoittuminen
klo 17.30 buffet ruokailu
klo 19 Yhteistä ohjelmaa
- Tutustuminen
- Kiitos vertaistoimijoille
Toiminnanjohtaja Nina Hóven-Korpela
klo 21 Vapaata illanviettoa

Sunnuntai 22.10.
klo 7 alkaen aamiainen
klo 8-11.30 mahdollisuus käydä maissa
klo 12-14 Yhteistä ohjelmaa
- Itsensä ilmaisu, voimavaralähtöinen vuorovaikutus. Näyttelijä ja ohjaaja Hannu Päkkilä
klo 14.15 buffet ruokailu
klo 16 laiva satamassa
Turvallista kotimatkaa!

Huomioithan:
• Ilmoittautuminen on sitova ja kutsu on tarkoitettu vain paikallisyhdistysten vertaisryhmien ohjaajille ja kokemusosaajille.
• Risteilylle mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
• ADHD-liitto vahvistaa sinulle osallistumisesi ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, viikolla 39.
• Osallistuminen on maksutonta, sis. ohjelman mukaiset laivaliput, ruokailu- ja majoituskustannukset (A-luokan 4 hengen hytit). ADHD-liitto korvaa jälkikäteen kuittia vastaan matkat kotoa Helsinkiin (menopaluu) edullisimman kulkuneuvon mukaan.
• Jos joudut perumaan osallistumisesi ilman todistettavaa syytä (lääkärinlausunto) 6.10. jälkeen, peritään korvauksena ilmoittautuneelta 50 % majoitus- ja ateriakuluista sekä mahdollisista matkakuluista. Jos joudut perumaan alle 7 vrk ennen lähtöä peritään korvauksena 100% kuluista.
• HUOMIO! Matkustusasiakirjojen tarkistusta on tehostettu Tallinnaan suuntautuvilla matkoilla. Huolehdithan mukaasi voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin.
• Lisätietoja elina.seppanen(at)adhd-liitto.fi

Back to navigation