Tule hakemaan tietoa ja toimintavalmiutta yhdistystoimintaan!

Ymmärrä yhdistystä – yhdistystoiminnan verkkokurssi toteutetaan Neurologisten Vammaisjärjestöjen yhteistyönä ajalla 2.9. – 15.12.2013. Verkkokurssi on suunnattu jäsenyhdistyksen jäsenille.

Ymmärrä yhdistystä -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tietoa tai kerrata yhdistystoiminnan perusasioita. Kurssilla opitaan seuraavia asioita:

• Mitä yhdistystoiminta on?
  • Keitä ovat yhdistyksen luottamushenkilöt ja mitä he tekevät?
  • Mitä toimintaa yhdistyksen vuoteen mahtuu?
  • Miten kokoukset toimivat?
  • Miten jäsenistä huolehditaan?

Osallistujat tarvitsevat tietokoneen, nettiyhteyden ja ohjaajien antamat salasanat, sekä toimivan sähköpostiosoitteen ja tietokoneen käytön perustaidot (tekstinkäsittely, tiedonhaku internetistä).

Verkkokurssin osallistumismaksu on 20 euroa/hlö.

ADHD-liiton järjestösuunnittelija Liisa Pitzén tukee ja ohjaa opiskelua verkossa koko kurssin ajan. Kurssin suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat halutessaan todistuksen 2 opintopisteen arvoisesta opiskelustaan.

Ilmoittautumiset Liisalle viimeistään 9.8.2013 mennessä (liisa.pitzen@adhd-liitto.fi tai 045 657 8720).