Loiste-hanke etsii perheitä mukaan kehittämään palveluita ja tukimalleja nepsyperheille

Loiste-hanke etsii perheitä mukaan kehittämään palveluita ja tukimalleja nepsyperheille

Kuuluuko teidän perheeseenne lapsi, jolla on nepsykirjoa? Kiinnostaisiko teidän perhettä lähteä mukaan kehittämään palveluita ja tukimalleja nepsyperheille?

Etsimme ympäri Suomea perheitä, jotka haluaisivat osallistua toimintaan verkon välityksellä. Loisteelle luodaan oma suljettu verkkoyhteisö, jossa voi olla mukana kehittämässä mallia. Perheiden neurokirjon lapsi/nuori on iältään 4-18-vuotias.

Voit myös liittyä Loistehankkeen postituslistalle, jolloin saat muutaman kerran vuodessa hankkeen kuulumisia sähköpostilla. Sähköpostilistalle voi liittyä niin perheenjäsenet kuin työntekijätkin.

 

Ilmoittautumiseen pääset tästä.
Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2018

 

Loiste on Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hanke, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2017 alkaen. Loiste tukee perheitä, joissa lapsella on jokin neuropsykiatrinen häiriö tai sellaisen piirteitä. Hankkeen aikana luodaan vahvuusperustainen ja perhelähtöinen LOISTE-malli, jota perheet ovat aktiivisesti mukana kehittämässä. Hankkeesta voit lukea lisää kotisivuiltamme www.kvps.fi/kehittaminen/kotimaiset-projektit/loiste-20172020

Lisätietoa: Maisa Kosola projektipäällikkö p. 0207 713 532 maisa.kosola@kvps.fi

 

ADHD-liitto on mukana Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Loiste-hankkeessa.