Etusivu | Adhd-tietoa | Tukea | Oppaat ja julkaisut | Ajankohtaista | ADHD-liitto | Yhteystiedot | Vertais- ja kokemustoiminta
Full version
Etusivu » Uutiset » Adhd:n Käypä hoito -seminaari ammattilaisille 12.10.2017

Adhd:n Käypä hoito -seminaari ammattilaisille 12.10.2017

ADHD-liitto, HUS ja Käypä hoito järjestävät seminaarin ADHD:n Käypä hoito -suosituksesta torstaina 12.10.2017 klo 10–16.30. Seminaari pidetään HYKS Psykiatriakeskuksen Auditorium Christian Sibelius -salissa Helsingissä.

Seminaari on kohdennettu erityisesti niille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat adhd-oireisia henkilöitä. Tavoitteena on, että seminaariin osallistuneet tuntevat adhd:n Käypä hoito -suosituksen ja osaavat soveltaa sitä eri ikäryhmien diagnostiikassa, hoidossa ja kuntoutuksessa.

Seminaari on osallistujille maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Lounas on omakustanteinen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Back to navigation